Diensten

Bij R&P Installatietechniek zijn we trots om u een complete reeks diensten aan te bieden voor al uw sanitair- en installatiebehoeften. Ons toegewijde team van ervaren loodgieters staat klaar om u te voorzien van hoogwaardige diensten, variërend van snelle reparaties tot geavanceerde installaties. Ons doel is om uw sanitair en installaties in topconditie te houden, waardoor u kunt genieten van een zorgeloze en comfortabele leefomgeving.

Onze Diensten:

 1. Reparaties en Onderhoud: Onze loodgieters zijn experts in het opsporen en verhelpen van lekkages, verstoppingen en andere problemen met uw leidingen. Wij zorgen ervoor dat uw water- en gasleidingen efficiënt en veilig werken, en dat uw sanitaire voorzieningen probleemloos functioneren.

 2. Installaties: Van badkamerrenovaties tot complete sanitairinstallaties, wij staan voor u klaar. Ons team helpt u bij het maken van weloverwogen keuzes voor uw ruimte en zorgt voor een vlekkeloze installatie van douches, badkuipen, toiletten en wastafels.

 3. Verwarmingssystemen: Wij zijn gespecialiseerd in verwarmingsoplossingen die zorgen voor comfort en energie-efficiëntie. Of het nu gaat om cv-ketelonderhoud, radiatorreparaties of de installatie van vloerverwarming in samenwerking met RW Vloerverwarming, onze loodgieters zorgen voor optimale prestaties van uw verwarmingssysteem.

 4. Verduurzamen: Onze warmtepompen en warmtepompboilers verminderen uw energieverbruik en dragen bij aan een duurzame toekomst. In samenwerking met RW Airconditioning plaatsen we energiezuinige airconditioningssystemen, wat niet alleen comfort in alle seizoenen garandeert, maar ook op een efficiënte en milieuvriendelijke manier. Onze loodgieters adviseren en installeren met expertise.

Waarom voor ons kiezen?

  • Ervaren Professionals: Ons team bestaat uit ervaren loodgieters met een diepgaande expertise in sanitair, installaties en vloerverwarming.

  • Betrouwbaarheid: Wij zijn uw betrouwbare partner voor alles, van kleine reparaties tot grootschalige installaties.

  • Deskundig Advies: Onze loodgieters bieden deskundig advies op maat voor uw specifieke behoeften.

  • Efficiënte Uitvoering: Wij streven naar efficiënte en tijdige uitvoering van al onze diensten.

  • Klanttevredenheid: Uw tevredenheid staat bij ons centraal, en we gaan altijd een stap verder om aan uw verwachtingen te voldoen.

   Neem vandaag nog contact met ons op voor een probleemloze oplossing voor uw sanitair-, installatie- en vloerverwarmingsbehoeften. Wij zijn er om u te helpen bij het creëren van een comfortabele en goed functionerende leefruimte.